Despre Moldmetal

DESPRE NOI

Suntem o companie înființată în 2014, formata dintr-o echipa tanara, unita si dedicata, cu oameni bine pregatiti in acest domeniu care au reusit sa faca din aceasta companie unul dintre cei mai mari traderi si importatori de produse metalurgice din Romania. Participam la proiecte importante si comercializam produsele noastre catre cei mai mari procesatori, constructori si clienti finali din România.

Principalii nostri furnizori sunt MMZ Rabnita (Republica Moldova), Promet Steel (Bulgaria) si Arcelor Mittal (Ucraina). Avantajele noastre sunt preturile competitive, calitatea inalta a produselor cat si faptul ca organizam logistica produselor metalurgice in Romania direct de la combinate (auto si feroviar) prin cele doua depozite din tara cu care avem parteneriate, astfel marfa ajunge catre clientii nostri rapid si fara intarzierie.

Suntem o echipa motivata si gata sa va asiste in proiectele dumneavoastra!

Cine suntem?

moldmetal trading

Suntem o companie tanara cara a fost infiintata in 2014 si este alcatuita dintr-o echipa de 10 specialisti care se dezvolta in mod constant in acest domeniu, prin conferintele si evenimentele la care participa, putand in acest fel sa vina cu solutiile cele mai potrivite pentru clientii nostri.

Ce facem?

cladire fier beton

Suntem furnizori de otel pentru constructii si sarma laminata pentru prelucrari ulterioare la rece si asiguram o acoperire nationala. Oferim toata gama de otel (PC52, OB37, BST 500C, BST 500B) cat si sarma laminata (SAE ASTM A510M 2006), iar principalul nostru avantaj competitiv este ca importam direct de la producatori, putand astfel sa oferim clientilor nostri cele mai bune preturi.

Sustenabilitate

Noi credem ca o crestere durabila se poate realiza printr-un management dedicat. Ne dorim sa atingem excelenta prin operatiuni sigure, eficiente, fara incidente si impact asupra mediului.

Siguranta

Punem pe primul plan siguranta personalului nostru si al operatiunilor pe care le realizam, pentru ca noi credem cu tarie ca lucrurile trebuiesc facute corespunzator la toate nivelurile.

Viziune

Ne propunem ca prin calitatea produselor si serviciilor oferite sa devenim leader pe piata metalurgica din Romania. Ne angajam sa livram calitate pentru a satisface in totalitate cerintele clientilor nostri.