Cariere

Vrei să începi o carieră de succes în industria metalurgiei?

Vino la Moldmetal!

Motto-ul companiei noastre – Construim viitorul – incorporează și metoda noastră de lucru: concentrați pe prezent, dar având în perspectivă viitorul, vrem să creștem și să devenim lideri de piață în domeniul metalurgiei din România.

Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică, motivată și implicată în proiecte naționale și internaționale, te așteptăm în echipa Moldmetal!
Suntem în permanență în căutare de oameni competenți și integri, care să aducă plus valoare companiei, echipei și clienților noștri și care au aceleași valori ca și noi:

  • Transparență
  • Spirit antreprenorial
  • Dinamism
  • Dorință de progres
  • Optimism
  • Spirit de echipă

Avantajele și condițiile de lucru în cadrul Moldmetal.

Mediul și instrumente de lucru.

Vei avea parte de un mediu de lucru relaxant, cu o echipă tânără, deschisă și pe care să te bazezi oricând. Vei face parte dintr-o echipă formată din oameni foarte diferiți, dar de la care poți să înveți în fiecare zi ceva nou.

De asemenea, vei beneficia de un spațiu de lucru modern, cu birouri, scaune ergonomice și o bucătărie echipată cu cafea, ceai, apă, etc. Știm însă că ai nevoie și de pauze, de aceea avem amenajat un spațiu destinat relaxării, cu masă de fotbal și air hockey.

Mai mult decât atât, în funcție de natura muncii tale, vei putea oricând solicita instrumente sau echipamente de lucru speciale. Ne dorim să vii cu plăcere la muncă și punem preț pe confortul tău.

 

Siguranță înainte de toate.

Pentru că nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța ta și a familiei tale, vei avea parte de asigurare medicală la o clinică privată. În plus, vei fi periodic instruit cu privire la toate măsurile de siguranță luate pentru a lucra în deplină siguranță.

 

Dezvoltare profesională continuă.

La Moldmetal punem accent pe dezvoltarea ta profesională și personală. Dacă îți dorești să te specializezi pe un anumit domeniu, vei putea oricând discuta cu managerul tău pentru a găsi împreună cea mai bună metodă: fie un curs, fie o serie de training-uri, fie chiar deplasare și schimb de experiențe cu alte echipe sau companii partenere.

Vei putea să îți pui în valoare creativitatea, spiritul antreprenorial și capacitatea de a negocia și iniția propriile tale proiecte. Printr-un model organizatoric bazat pe agilitate și decizii rapide, ideile tale vor putea fi rapid implementate în realitate.

Odată cu acumularea de experiență în domeniul metalurgiei și noi abilități învățate sau dezvoltate în cadrul proiectelor Moldmetal, vei avea posibilitatea de a promova în carieră. Avem în echipă exemple de persoane care au început pe poziție de entry level, iar acum sunt sefii departamentelor, iar acest lucru nu face decât să ne încurajează să investim tot mai mult în oameni ca tine.

 

O echipă pe care să te bazezi.

Fiecare membru al echipei Moldmetal este valoros, iar oamenii reprezintă prioritatea numărul unu a companiei. Prin urmare, creșterea și consolidarea echipei sunt obiectivele noastre pe termen lung. Organizăm periodic sesiuni strategice și team building-uri în care să învățăm unii de la alții, să ne perfecționăm și să consolidăm echipa. Învățăm cum să ne ajutăm unii pe alții, cum să preluăm din sarcini atunci când unul dintre noi este in dificultate și cum să oferim cele mai bune servicii clienților noștri. Muncim cu pasiune împreună, dar ne și distrăm împreună, în excursiile și team building-urile organizate de echipe de HR.

 

Ofertă salarială atractivă.

Acest lucru înseamnă în primul rând un salariu motivant, pe măsura muncii depuse. Industria metalurgiei nu este una facilă, de aceea punem preț pe oamenii competenți și cu rezultate. Astfel, în funcție de succesul tău, dar și al companiei în general, vei beneficia de bonusuri de performanță, bonusuri anuale sau bonusuri la evenimente speciale. În plus, la sfârșitul fiecărui an fiscal, vei avea o evaluare a întregii tale activități, împreună cu managerul tău. În funcție de rezultate și de contribuțiile aduse companiei, salariul tău de bază se va putea majora.

Te-am convins? Dacă vrei să faci parte din echipa Moldmetal, trimite-ne CV-ul tău și te vom contacta. Dacă ai mai multe întrebări, poți oricând să ne contactezi la:  0724 585 946 sau [email protected].